Revisorsgruppen utökar

2016-10-25

Sedan den 1/9 2016 har Alex Grüners Revisionsbyrå AB och Bellevue Redovisningsbyrå AB överlåtits till Revisorsgruppen i Malmö AB.
Alex Grüners beslut om att trappa ner har vuxit fram under de senaste 4 åren och då Bella nyligen valde att bli pensionär på heltid blev beslutet ännu lättare att ta. Alex säger ”Vi känner att vi valt köpare med omsorg och är övertygande om att ni kommer att känna samma trygghet i den nya regin där Anette, Susan, Cecilia och Jacob kommer att ingå i och ta hand om våra kunder som vanligt”
Alex Grüner Revissionsbyrå har under många år haft ett nära samarbete med Revisorsgruppen som har samma affärsfilosofi. Vi sätter alltid våra kunder och personal i centrum och vi är övertygade om att vi även framöver kommer att se till att såväl kunder som personal kommer att trivas och få det personliga engagemang som alla är vana vid.

Vi är nu samlade på Slottsgatan 20, där såväl nya som gamla kunder ska vara varmt välkomna

Samtidigt i Stockholm utökas kontoret med Lena Hartman, auktoriserad redovisningskonsult.

« Tillbaka