e-Kontoret

E-Kontoret-Logga-Text

eKontoret – Papperslös bokföring

Papperslös bokföring – glöm högar med material och tunga pärmar till redovisningskonsulten, nu kan du nå hela din ekonomifunktion var du än är. Alltid uppdaterat och aktuellt. Vårt eKontor kommer inte bara minska på det fysiska bokförings materialet, det kommer även:

– Spara pengar.

– Öka effektiviteten och spara tid.

– Få ordning och reda.

– Och inte minst – du kommer bli mer miljövänlig!

Nedanstående tjänster är grundläggande i vår plattform och nya tjänster kommer hela tiden lanseras.

Så här enkelt är det.

När leverantörsfakturor ankommit till inskanningsenheten ska de godkännas enligt ett förutbestämt attestflöde. Attestanterna får information per mail att det finns fakturor att godkänna/attestera.

Så snart fakturorna har blivit godkända av alla i flödet går de färdigkonterade vidare till bokföringsprogrammet.

I bokföringsprogrammet finns möjlighet att skapa en betalningsfil över de fakturor som ska betalas. Filen laddas sedan upp på bankens hemsida. När betalningen är utförd kan en återrapporteringsfil hämtas från banken. Då denna läggs in i bokföringsprogrammet registreras leverantörsfakturorna automatiskt som betalda.

eKontoret – HR

Nu kan du även sköta ditt företags löner över nätet. Personalen kan själv rapportera sin tid och sina reseräkningar på nätet. På så sätt minskas behovet av resurser för att hantera löner men även risken för fel minimeras.

Tid – låt personalen själva rapportera sina tid, semester, VAB osv., genom portalen.

Reseräkningar – rapportering av utlägg, körjournaler och tjänsteresor med digitalt underlag och med färdiga konteringsförslag.

Du som chef loggar in i vår portal och godkänner tid och reseräkningar och därmed är lönerna klara för utbetalning. Lönespecifikationerna finns tillgängliga i portalen för den anställde, och därmed sparar du både papper och porto.

eKontoret – Fakturering

Dina inkomster är viktiga. Med vårt fakturerings program skapar du enkelt dina fakturor och får en tydlig överblick över kundreskontran. Lika enkelt sköter du e-fakturor, kontantfakturor, OCR-hantering och fakturering av ROT-/RUT-tjänster.

Ordning och reda – du ser direkt vilka fakturor som är betalda och obetalda genom ett färgkodnings- system. Du väljer själv om du vill skicka dina fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Självklart finns stöd för registrering av in betalningar, räntefakturering, påminnelser och avtalsfakturering.

eKontoret – Skanning

För att du ska slippa hantera papper i onödan tar vi hand om dina leverantörsfakturor och gör dem elektroniska. Fakturan från leverantören går direkt till vår skanningscentral, där den skannas och arkiveras. Du får ett meddelande per e-mail när du har fakturor att attestera. Det enda du behöver göra är att logga in på eKontoret och godkänna fakturorna. När det är gjort bokförs de automatiskt och vi ordnar resten.

Enklare kan det inte bli!

eKontoret – Bokföring

I eKontoret  Bokföring får du enkelt ordning och reda på din verksamhet. Vi har ansträngt oss extra för att göra bokföringsarbetet enkelt. Det finns många smarta finesser och stöd för din verksamhet. Det är ett kraftfullt och kompetent program men ändå enkelt för dig som inte är van vid bokföring.

eKontoret – Dokument

System blir inte bättre än resultatet. Rapporter och övriga dokument som vi skapar, publiceras och arkiveras i eKontoret Dokument.

Här kan du lätt hitta dokumenten och ta del av innehållet, och därmed få en bättre uppföljning och kontroll på din verksamhet.

Jag vill veta mer. Klicka här.

 

Logga in på eKontoret


 Framsida stående