Om oss

Ett komplett erbjudande

HLB Revisorsgruppen är en självständig revisionsbyrå, grundad 1999. Vi har kontor i Malmö och Stockholm och ingår i HLB International, som är ett globalt nätverk av revisions- och konsultbyråer.

Som kund hos Revisorsgruppen har du en egen kundansvarig, som självständigt driver arbetet med sina kunder. Tack vare vår storlek kan vi erbjuda samma tjänster som de stora aktörerna, samtidigt som den säkrar närheten och det personliga engagemanget hos en mindre byrå.

Mer än en vanlig revisionsbyrå

Naturligtvis arbetar vi med det självklara för en revisionsbyrå: revision, redovisning och skatt. Men Revisorsgruppen gör mer än så – för att vi är mer än så. Vi är passionerat intresserade också av sambandet mellan företaget och dess ägare, i all synnerhet när ägaren själv är aktivt involverad i verksamheten.

Vi vet hur det är, för vi är själva ett sådant bolag. Vi vet hur nära knuten ägaren kan vara till sitt företag, och vi vet hur dramatisk hävstångseffekten kan bli för ett beslut i bolaget: ibland kan ett gott råd i rätt ögonblick göra hela skillnaden.

Det är därför varje företagare behöver en levande relation med en revisionsbyrå som verkligen känner deras verksamhet och vad som gör den unik; som vet vad det handlar om och som själv lever i den här verkligheten. Varje dag.

Tre typer av kunder

Framför allt vänder vi oss till tre typer av kunder: ägarledda lokala bolag, internationella företag med moderbolag och/eller dotterbolag i Sverige samt mindre, noterade svenska bolag. Helst vill vi ta ett helhetsgrepp. Det är då vi kan prestera allra bäst för er. Till syvende och sist är det ju samma plånbok, och genom helhetsgreppet ökar möjligheterna att optimera resultatet skattemässigt – både för bolaget och för privatpersonen.

Historia och framtid

Revisorsgruppen startades 1999. I dag är vi drygt 30 medarbetare på kontoren i Stockholm och Malmö. Vårt mål för framtiden är att fortsätta växa, bibehålla och utveckla den höga kvalitén på de produkter vi erbjuder, implementera ny teknik som utvecklas inom branschen och vara en attraktiv arbetsgivare för våra medarbetare.

En del av HLB International

Revisorsgruppen ingår sedan 2008 i HLB International. Det är ett globalt nätverk av revisions- och konsultbyråer med medlemmar i mer än 100 länder. Nätverket ger oss möjlighet att sammanföra kunder med revisorer i de flesta länder i hela världen.

Läs mer om HLB här: www.hlb.com.

Kontakta oss

Oavsett fråga så hjälper vi dig i rätt riktning

Kom i kontakt
Kontakta oss
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy